Дизайн

Дизайн будинку з каменю та скла поєднується з приголомшливими природними оточеннями

Дизайн будинку з каменю та скла поєднується з приголомшливими природними оточеннями


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Природа спокійної душі проводиться на базі проекту HOUSE BRAS, проекту архітекторської команди DDM Architectuur. Процес проектування цього будинку включав ретельне дослідження довгих годин денного світла під час зміни сезону та те, як можна інтенсифікацію інсоляції. Панорамний вид на навколишній ландшафт також мав неабияке значення, оскільки симпатично поєднував будинок із його розташуванням. Рішення полягає в архітектурному макеті, який має вигляд навколо зеленого ландшафту, встановленого прямо між ставом та невеликим озером, та вітаючи кожну краплю наявного сонячного світла. Будинок повністю покритий плитами з природного каменю, включаючи дахи та фасади, повністю поєднуючи його з оточенням.

  • 1 |
  • Фотограф: Ленцер - Пітер Верпланкке
Все, що стосується цього ретельно продуманого дизайну будинку, спрямоване на те, щоб допомогти його мешканцям відчувати себе корінням у природному середовищі існування. Скляні стіни пропонують вражаючий вид на височіючі дерева, чагарники, озеро та ставок, щоб стати барвистим та фактурним декором мінімалістичних внутрішніх просторів.

  • 2 |
Тональна кам'яна кладка, яка охоплює сучасний зовнішній вигляд будинку, - це симпатичний вибір, який допомагає злити сучасну будівлю з її приголомшливим пейзажем, як грядка скель у лісі.

  • 3 |
Нижня половина висоти складання повністю складається із скла, яке посилає внутрішнє освітлення, розливаючись по зеленій місцевості після сутінків. Кольори всередині будинку зводяться до нейтрального мінімуму, щоб не порушити спокійну палітру натур, виплеснуту за межі вікон.

  • 4 |
Глибокий заплямований решітчастий проріз перериває ідеальний хід скління, де величезна дверцята крутиться на шарнірі.

  • 5 |
Вікна від підлоги до стелі забезпечують безшовну панораму майданчиків. Змінюються кольори дерев забезпечують мінливі шпалери від сезону до сезону. Основна вітальня наповнюється сонячним світлом, навіть коли сонце рухається протягом дня. Сучасний камін горить відкритим вогнем у зимові місяці.

  • 6 |
Друга кімната музики-вітальні розташована ззаду крила спальні. У цій кімнаті перед каміном тягнеться підлога, яка обіймає сучасний диван, майже як ліжко. Модульне розташування сидінь є двостороннім, так що власники будинків можуть або спостерігати, як полум'я скаче у каміні, або дивитися на ставок та всю красу, яку природа може запропонувати на вулиці.

  • 7 |
Сірий диван у головній вітальні робить L-подібну форму біля краю величезного килимка для підлоги; два дизайнерські шезлонги виходять на другий бік. Темний шпон модрини покриває грудку димоходу з драматичним ефектом посеред білої та світло-сірої схеми.

  • 8 |
Панелі темного шпону з модрини в музичній кімнаті також служать прихованим пристосуванням для ряду високих шаф для зберігання, які встановлюються назад у стіну каміна.

  • 9 |
Перший поверх розділений на три частини: кімната відпочинку з музикою та крилом спальні, критий басейн і крило для оздоровлення сауни та комунікабельна централізована основна вітальня з кухнею відкритого типу. Три зони з'єднуються заскленими проходами та закритими блоками з темного модринового шпону.

  • 10 |
Кухня в мінімалістичному стилі може залишатися майже непоміченою в задній частині вітальні відкритого плану. Основні чорні обсяги тягнуться над блідим покриттям, при цьому верхні шафи зовсім не видно.

  • 11 |
Чорні базові шафи поєднуються з темним декором з модрини, що покриває сусідню стіну.

  • 12 |
Два кухонні острови стоять один до одного навпроти кімнати, змішувач і раковина встановлені паралельно стільниці кожного. Темна шпонована кухонна стіна відкривається, щоб відкрити третю сторону кухні та третю кухонну раковину. Велика комора розташована навколо задньої частини потайного об'єму. Шість барних стільців з дерева вишикуються вздовж одного кінця зовнішнього острова кухні, щоб забезпечити обіднє місце із спокійним видом.

  • 13 |
Дверцята модрини вивішуються напроти всередині відповідних стін.

  • 14 |
Дизайн двору підтримує інтер’єр будівлі в контакті з природою, навіть там, де погляди трохи обмежені. Красиве дерево вирощує відчуття дзену всередині будинку.

  • 15 |
Озеро омивається аж до вікон будинку, крокуючи камінням, що розбиває водну поверхню. Погляди на ліс просуваються з протилежного кінця будинку, щоб з'єднатися з озером, наче тут взагалі не було будівлі.

  • 16 |
Великий критий басейн розкинувся у власному благополучному крилі будинку. Панорама підпису будинку від підлоги до стелі приносить басейну контакт із зовнішнім середовищем та всією його пишністю.

  • 17 |
Басейн стає частиною озера, яке тече поряд з вікнами.

  • 18 |
Плаваюча конструкція сходів піднімається до спальні на першому поверсі, де люкс виходить на верхівки дерева.

  • 19 |
Невагома біла конструкція сходів нагадує ідеально оброблені орігамі.

  • 20 |
Безрамні скляні балюстради охороняють сходи.

  • 21 |
Ролети з темного дерева створюють конфіденційність у маленькій ванній кімнаті.

  • 23 |
Білі сукна стоять у центрі ванної кімнати, рівномірно розташовані між ванною і душовою кабіною.

  • 24 |
Крила оздоровчого вигляду плаває на поверхні природного озера, як легкий пліт.

  • 25 |
Вночі весь будинок, здається, завис над темним краєвидом, лайтбокс виливає його вміст у басейн нижче.

  • 26 |
План поверху та рельєфу місцевості, що ілюструє ретельне архітектурне планування та симпатичне розміщення у природному ландшафті.


Рекомендоване читання: Безтурботний будинок бібліотеки в лісах Бразилії


Подивіться відео: Будинок VIP-рівня на березі каналу в елітному котеджному містечку Бобер (Може 2022).