Дизайн

Студія-горище - це домашня та художня галерея

Студія-горище - це домашня та художня галерея


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Розташований на тихій вулиці, паралельній насиченому бульвару в Алсанчаку, одному з найбільш густонаселених кварталів Ізміра, Туреччина, знаходиться незвичне перетворення внутрішніх приміщень. Спочатку брифінг закликав перший і верхній поверх цієї будівлі (який є частиною п'ятиповерхового житлового будинку), щоб перетворитись лише у спеціальну фотостудію. Під час процесу проектування клієнт та архітекторські команди Zaas та Yerce переробили простір і погодились, що це може вийти за рамки просто студії. Кінцевий результат - унікальне місце, яке охоплює будинок, професійну фотостудію та публічну художню галерею.

  • 1 |
Розташований прямо в задній частині першого поверху, там розташована приватна житлова зона. Стельове телевізійне кріплення дозволяє підвісити телевізор з плоским екраном перед склом вікна, з якого відкривається вид на тиху вулицю.

  • 2 |
Подвійний робочий простір також знаходиться всередині вітальні, при цьому письмовий стіл притиснутий до внутрішньої скляної стіни, дивлячись назовні. Тріо плаваючих настінних полиць містить кілька книг та малюнків.

  • 3 |
Незвичайна особливість стіни викреслює протилежну сторону вітальні, за білою базою. Ззаду шаф світиться навколишнє освітлення для освітлення установки.

  • 4 |
Житловий перший поверх досягається плаваючими сходами дизайну з фотостудії та галереї. Кожен крок являє собою металеву 3D-паралелограмну рамку, встановлену індивідуально до стіни студії для формування сходження на антресолі. Сучасний дизайн поручнів освітлений світлодіодними смужками.

  • 5 |
Відразу під губою антресолі гостьова приймальня розташована біля невеликої стінки для зберігання з яскраво-жовтою нішею. Чорний акцентний стілець гойдається в центрі студійного простору на першому поверсі, що пропонує місце для відпочинку між фотосесіями.

  • 6 |
Невеликий бічний столик, поруч з шезлонгом із чорного та дерев’яного дерева, пропонує місце, де можна відкласти кухоль кави під час робочих перерв - або навіть запалити розслабляючу свічку. Стілець та його партнер розташовані у напрямку на мирну вулицю, видно через величезні чорні скляні двері.

  • 7 |
Сіра стіна галереї пробивається навколо протилежної сторони студії до сходів. По периметру промені освітлення вздовж його верхнього та нижнього краю. За столом прийому гостей, перед міні-кухнею та дверима у ванну кімнату галереї встановлюється робочий стіл.

  • 8 |
Неподалік від посадки у верхній частині плаваючої сходи є зона відпочинку з мерехтливим сучасним каміном та двома зручними сучасними кріслами. На етапі проектування було поставлено питання про те, як простий відділ може бути перетворений на багатофункціональну область, де можуть існувати різні функції та установки для життя. Шукалися рішення, щоб встановити проникність в межах цих функцій, створити вільний потік між використанням та життям.

  • 9 |
Посадка першого поверху поєднується з платформою індустріального стилю, яка є доріжкою до зони домашньої бібліотеки. Оскільки однією з головних цілей реконструкції було максимізація творчого простору для фотостудії, антресолі та перший поверх призначені для додаткового простору для фотозйомок за бажанням. Функції роботи, побуту та демонстрації всього переплетеного під дахом фотостудії поєднуються в моді «горищного» способу життя.

  • 10 |
Прикольний кам’яний вогнище підкреслює сучасний камін у зоні відпочинку. Вогнище вбране групою прозорих декоративних ваз, які вловлюють світло від полум’я.

  • 11 |
Проходячи повз каміна, великі вікна вирівнюють стіну кухонної їдальні, в якій острів, що поєднує в собі як приготування їжі, так і їдальні, є центральним.

  • 12 |
Сяючий хромований витяжка з кухонним кухонним кухонним куточком увінчає кухонний острів розширенням для їжі. Мийка з нержавіючої сталі розташована посередині дерев’яної робочої стіни острова.

  • 13 |
Розсувні двері відкривають кухню до тераси, яка проходить по довжині кухонної їдальні та місця для відпочинку.

  • 14 |
Джунглі рослин витримують довгу терасу.

  • 16 |
До ванної кімнати можна дістатися через спальню.

  • 17 |
Гостьові гардеробні, на поверсі галереї, мають різку індустріальну атмосферу.

  • 18 |
Скляні двері з двосхилим вікном відкривають всю передню частину будівлі. Відвідувачі зайнятих виставкових відкриттів можуть переплисти до вуличного фойє, на широкому тротуарі, що належить місту та відділу.

  • 19 |
Коли виставка може вільно протікати між внутрішнім простором та вулицею, потенційні відвідувачі виставки можуть проходити повз та проходити без фільтру. Територія стає соціальною платформою, де люди можуть спілкуватися в комфорті вулиці під відкритим небом, замість того, щоб потрапляти в коробку всередині критої галереї.

  • 20 |
Розумна конфігурація дизайну призвела до максимального балансу між розділенням та змішуванням функцій. Результат - веселий простір, який може бути відкритим для публіки, але все ще пропонує необхідну конфіденційність там, де це потрібно.

  • 21 |
Перспективний малюнок простору галереї першого поверху та інтер'єру будинку першого поверху. Цей розділ не включає приватний домашній офіс на першому поверсі, який знайдеться прямо біля мезоніну.

  • 22 |
Передня висота, що показує двоякі скляні двері, які відкриваються на фойє вуличного загалу.

  • 23 |
План першого поверху.

  • 24 |
План першого поверху (в комплекті з приватним кабінетом).


Рекомендоване читання: 40 неймовірних горищ, що штовхають межі


Подивіться відео: АРТ-простір. Театр тіней TEULIS, Богдан Скібчик, Олександр Сердюк (Може 2022).