Дизайн

Сталий розкішний будинок у Хемптонсі, Нью-Йорк

Сталий розкішний будинок у Хемптонсі, Нью-Йорк


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Багато багатих і відомих свят у Хемптонсі, Нью-Йорк, і легко зрозуміти, чому. Красиві краєвиди та чудові особняки доповнюють майданчик для заможних людей - місця, подібні до цієї сімейної відстані 4000 кв футів, відходять у Бейс-Хемптон, у місті Саутгемптон. Розроблені для засновників сімейного французького світового бренду краси, архітектори Studio Mapos розробили позачасовий дизайн, який включає найновіші технології та стратегії сталого дизайну. Ділянка площею 5 акрів - це приголомшливе місце, звідки відкривається вигляд на затоку Пеконік, що надає будинок блискучий вид на набережну. Короткий документ наполягав на існуючому розташуванні дерев і природну фауну ділянки слід захищати та поважати.

  • 1 |
  • Фотограф: Майкл Моран
Архітектурна команда стратегічно розмістила будівлю на місці, щоб зберегти на лузі старовинне дерево сикору, в яке закохалася родина. Будинок був занурений низько в ландшафті та на лузі, так що, наближаючись до будинку, можна насправді побачити його та поза ним.

  • 2 |
Зелений дах був включений у дизайн для подальшого розплавлення сучасного будинку з його усталеним природним середовищем існування.

  • 3 |
Відкритий басейн розкинувся від головного будинку, на пишні доглянуті газони.

  • 4 |
Сучасний домашній зовнішній вигляд переважно виготовлений зі скла для того, щоб розбавити захоплюючий вид на Hampton Bays.

  • 5 |
Команда архітекторів раніше закінчила офіси компанії для сімейного бізнесу в штаб-квартирі свого глобального бренду краси в Нью-Йорку. Цього разу клієнт кинув виклик команді створити будинок для відпочинку, який би вітав членів родини з багатьох поколінь.

  • 6 |
Особливу увагу було зроблено для досягнення синергії між зеленим майданчиком та новим будинком. Було домовлено, що в будинку не буде жодних пофарбованих листових покриттів. Натомість використовувались б лише сировинні незавершені матеріали, щоб вигляд міг природним чином розвиватися з віком та солоним повітрям Хемптонс для створення власної унікальної та красивої патини.

  • 7 |
Природні краєвиди спрямовуються на дерев'яну терасу біля басейну, перед тим як митися крізь скляну стіну довжиною 100 футів. Інтер'єр площею 4000 кв фут - це бачення теплого кедра та мелірованого білого дуба.

  • 8 |
В інтер'єрі міститься еклектична суміш куражних виробів, а також світильники, розроблені на замовлення. Бліда тканинна оббивка дивана, килимові килимки та білі віконні драпірування освітлюють вигляд покритої деревини сучасної вітальні.

  • 10 |
Далекий кінець вітальні перетворюється на кухонну їдальню у верхній частині короткої сходи. Дерев’яний обідній стіл зі скандинавським стилем створює офіційне обіднє місце, в той час як барні стільці надають більш повсякденні можливості для обіду.

  • 11 |
Сучасна люстра зі скляними кульовими відтінками підвішена над обіднім набором восьми місць. Висувні двері повністю відкривають їдальню на солярій. Якщо внутрішній підлогу на рівні висоти із сонцезахисним майданчиком приєднується до приміщень та на вулиці, як до одного безшовного життєвого простору.

  • 12 |
Біла L-образна кухня з островом знаходиться в прямому напрямку від довгої вітальні. Дві дерев’яні кухонні барні стільці акуратно розташовуються під навісом чорної стільниці на острові, що сидить під трьома білими кухонними підвісними кухонними вогнями. Сміливі чорно-білі візерункові плитки створюють привабливий ефект навколо заднього плеска, з трохи більш приглушеним малюнком під ногами.

  • 13 |
Будинок для відпочинку також включає подвійну робочу область - багатомільйонний світовий бренд краси не працює. Однак, всередині домашнього офісу є зона відпочинку для відпочинку у вигляді затишного віконного сидіння через багатомільйонний вид.

  • 14 |
Спальня головного погляду дивиться на брижі води. Схема декору спальні - це заспокійлива суміш природних відтінків.

  • 15 |
За узголів’ям стіни в головній спальні ви знайдете відповідну розкішну ванну кімнату. Подвійна раковина стикається з відкритою секцією стіни узголів’я, що дозволяє власникам будинків вбирати мрійливі погляди на набережну, коли вони чистять зуби. Ванна тягнеться під видом на навколишній зелений пейзаж та зрілі дерева.

  • 16 |
Навіть душова кабіна має вид на набережну, через вікно відповідного тематичного водного отвору.

  • 17 |
Грайливо яскрава постільна білизна одягає чотири дитячі ліжка в двоярусну форму.

  • 18 |
Збоку будинку було створено віконний куточок, в якому розміщено вбудоване сидіння в головній спальні. Бічне вікно облаштовує батьків пильним видом аж до кінця сімейного басейну.

  • 19 |
Замовте рішення для зберігання, які містять усі предмети відпустки родини.

  • 20 |
Натуральна обробка деревини відображає чудово тонкі зміни тону та зерна.

  • 21 |
Створення дизайну будинку, який би поважав існуючий ландшафт, було першорядним.

  • 22 |
Віконний куточок у спальні утворює кутову особливість збоку зовнішньої сторони будинку.

  • 23 |
З деяких плям у саду, споруда площею 4000 м майже не видно.

  • 24 |
Фасція вражаючого будинку непомітна.

  • 25 |
Архітектори завершили дизайн та інтер’єр головного будинку, а також гостьовий будинок.

  • 26 |
З планів ми бачимо, що головна спальня розташована на першому рівні з сімейною кімнатою. Решта спалень розташовані на другому рівні будинку.

  • 27 |


Рекомендоване читання:Приголомшливий будинок натхнення метеликів на узбережжі Каліфорнії


Подивіться відео: Как живут русские в Нью-Йорке. Брайтон Бич - самый непонятый район Бруклина. (Може 2022).