Дизайн

Старий горище перетворюється на чудову квартиру

Старий горище перетворюється на чудову квартиру



We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Для власників заміського будинку поїздка на горище може бути необхідною, запиленою і нечастою справою, щоб знайти ялинкові вогні або планувати продаж гаража. Але для однієї пари архітекторів запилене і напівзруйнене горище не було просто місцем для зберігання - це було викликом. Двоє засновників Superpozycja Architekci не побачили простору, коли вперше зіткнулися з цим горищем: вони побачили світлий, сучасний будинок. Щоб потрапити туди, знадобиться багато роботи, але як тільки ти побачиш результати, ми подумаємо, що ти погодишся, що варто було докласти зусиль.

  • 1 |
Сама мансарда не величезна, але вертикальний простір означав, що тут може бути достатньо місця для комфортного будинку, доки речі будуть облаштовані творчо. Архітектори використали склепінчасті, похилі стелі, щоб створити антресоль, яка, у свою чергу, створила ефект двоповерхового будинку, зі спальнями, підбитими наверху, і відкритою житловою зоною внизу.

  • 2 |

  • 3 |

  • 4 |
Похила стеля, звичайно, дає цікавий ефект, але це може бути досить звужуючим. Ось чому команда вирішила перетворити якомога більше просторів у яскраві світильники, які дозволяють відчути, що це темне горище швидко прослизає.

  • 5 |

  • 6 |

  • 7 |

  • 8 |

Отримайте безкоштовні оновлення електронною поштою або Facebook

... І БЕЗКОШТОВНО ВИДАЙТЕ ЦЕ ЕКОНОК

  • 9 |

  • 10 |
Білий колір простору, легко поєднуючись із світлими підлогами деревини, робить будинок більшим, але контрастні опори з натуральної деревини надають йому неповторного повороту. Більшість меблів зберігаються досить просто, як за кольором, так і за формою, використовуючи однакову палітру дерева та білого кольору. Кілька деталей у будинку фактично виготовлені з дерева, яке було врятовано від зносу первісного горищного простору.

  • 11 |

  • 12 |

  • 13 |

  • 14 |
Ванна кімната також безумовно примітна. Після прання горищної пральні, команда малювала під відкриті цегли і додала кілька ретельно сучасних світильників для абсолютно іншого відчуття. Крок всередині цього простору, і вам важко буде визначити, що будинок колись був на межі тотального краху.

  • 15 |

  • 16 |

  • 17 |


Поділіться цим вмістом на будь-якому з каналів соціальних медіа нижче, щоб дати нам свій голос.


Подивіться відео: Житловий будинок з ремонтом в р-ні вул. Чернишевського! (Найясніший 2022).